Palaa listaukseen

Virtuaaliset "Esimiesten maakuntaklubit" maalis-huhtikuussa 2018

Lapin maakunta- ja sote-uudistuksen valmistelu haluaa tukea muutoksessa mukana olevien organisaatioiden esimiehiä muutosjohtamisessa.

Viime keväänä aloitettuja esimiesten Skype-sessioita jatketaan keväällä ”Esimiesten maakuntaklubilla”. Tilaisuudet on tarkoitettu kaikille esimiestyötä tekeville Lapin kunnissa, Lapin ELY-keskuksessa, Lapin AVI:ssa, Lapin TE-toimistossa, Lapin pelastuslaitoksella, Lapin liitossa, Lapin sairaanhoitopiirissä, Länsi-Pohjan sairaanhoitopiirissä ja Kolpeneen erityishuoltopiirissä.

Skypellä järjestettävät tapaamiset keväällä 2018:

ma 19.3. klo 15-16

ke 28.3. klo 9-10

to 5.4. klo 9-10

ti 10.4. klo 15-16

pe 20.4. klo 14 – 15

Pistä päivämäärät ylös ja ilmoittaudu tilaisuuteen tästä linkistä. Ilmoittautumislomakkeen kautta voit lähettää myös kysymyksiä ja sisältötoiveita muutosjohtajalla ja muille valmistelijoille ennakolta.

Toivomme ilmoittautumisisa perjantaihin 16.3.2018 mennessä. Skype-linkin tilaisuuteen saat sähköpostilla viimeistään paria tuntia ennen tilaisuutta.

Tarkemmat tiedot tilaisuuksien sisällöstä päivitetään tähän tiedotteeseen lähempänä ajankohtaa, kun olemme saaneet tilaisuuteen ilmoittautuneilta toiveita käsiteltävistä aiheista.

Tervetuloa keskustelemaan maakuntauudistuksesta Lapissa!

Lisätietoa:

Esimiesten maakuntaklubin käytännön järjestelyt: 

Päivi Alaraudanjoki
paivi.alaraudanjoki(at)lapinmaakunta.fi 

 

Esimiesten maakuntaklubin sisältö:

Marja Perälä
marja.perala(at)lapinmaakunta.fi, p. 040 768 8752