Palaa listaukseen

Uusia valmistelijoiden paikkoja avoinna – hae helmikuun alkuun mennessä!

Lapin maakuntauudistukseen tarvitaan lisää valmistelijoita. Nyt haetaan ICT-valmistelijoita, osallisuuskoordinaattoria, suomen- ja saamenkielen taitavaa sisällöntuottajaa viestintään sekä yleishallinnon ja asiakirjahallinnan suunnittelijaa.

Valmistelutehtävät ovat haettavana Kuntarekryssä 5. helmikuuta 2018 asti.

Valmistelijat palkataan aluksi esivalmistelun loppuun 31.5.2018 saakka ja työsuhteita voidaan jatkaa, kun tiedetään maakunnalliseen valmisteluun käytettävissä olevat määrärahat väliaikaishallinnon vaiheeseen.

Lapin maakuntauudistuksen valmistelua voi tehdä paikkakunta- ja paikkariippumattomasti. Haku kohdennetaan ensisijaisesti uudistuksessa mukana olevien organisaatioiden henkilöstöön.

Tässä suorat linkit tehtävänkuvauksiin Kuntarekryssä:

Kolmas rekrytointivaihe alkaneen maaliskuun alussa

Nyt käynnistetyt rekrytoinnit ovat valmistelun yhteisiin tarpeisiin. Lapin väliaikaisen valmistelutoimielimen seuraavassa kokouksessa helmikuun lopulla sovitaan uusien sote- ja muiden palvelujen valmisteluun tarvittavista rekrytoinneista. Nämä paikat on suunniteltu tulevan hakuun hakuun maaliskuun alkupuolella.

Lisätietoja rekrytoinneista:

Lapin maakunta- ja sote-uudistuksen muutosjohtaja Marja Perälä, marja.perala(at)lapinmaakunta.fi, p. 040 768 8752 (26.1.2018)

Viestinnän suunnittelija Jenni Lintula, p. 040 661 5611, jenni.lintula(at)lapinmaakunta.fi

Assistentti Päivi Alaraudanjoki, p. 040 570 1077, paivi.alaraudanjoki(at)lapinmaakunta.fi

(Apunanne eritysesti Kuntarekry-palveluun liittyen)