Palaa listaukseen

MMM:n maakuntauudistuksen Roadshow Rovaniemellä 3.2.2017 - tervetuloa!

Maa- ja metsätalousministeriö järjestää kumppaneidensa kanssa viisi tapahtumaa käsittävän maakuntauudistuksen Roadshow- kiertueen 27.1-17.2.2017. Kiertueen tavoitteena on esitellä maakuntauudistuksen perusmalli alueellisille toimijoille riittävän aikaisessa vaiheessa.

Peruslinjat ovat jo olemassa, ja niistä haluamme kertoa lisää. Samalla haluamme kuitenkin saada alueellisen näkemyksen mukaan valmisteluun niin, että uudistuksesta saadaan mahdollisimman laadukas, mahdollisimman hyvin maakuntia palveleva ja se ottaa huomioon myös maakuntien erityispiirteet. Tilaisuus on osanottajille maksuton. Mikäli et aikataulusyistä voi osallistua oman alueesi tilaisuuteen, voit ilmoittautua myös toisella alueella järjestettävään vastaavaan tapahtumaan.

Tilaisuuden ohjelma on tämän viestin liitteenä. Tarkempi ohjelma lähetetään tilaisuuteen ilmoittautuneille vielä  lähempänä tapahtuman ajankohtaa. Aamupäivän osion tavoitteena on tuoda julki ministeriön, virastojen ja alueiden näkemys uudistukseen. Iltapäivän työryhmätyön tavoitteena on keskustelun ja työpajatyyppisen ideoinnin pohjalta hioa tulevia toimintamalleja maakunnissa mahdollisimman toimiviksi ja tehokkaiksi.

Oman alueen tilaisuuteen voi ilmoittautua tapahtumakohtaisesti alla olevan linkin kautta. Työryhmätyöskentelyn osalta kartoitamme ilmoittautumisen yhteydessä osallistujien kiinnostusta ehdotettuihin työryhmäaiheisiin. Mainitse ilmoittautuessasi, mihin työryhmään ensisijaisesti ja mihin toissijaisesti haluat. Ennakkoilmoittautumisen perusteella toteutamme työpajat niin, että osallistujilla on mahdollisuus osallistua vähintään kahteen työpajaan iltapäivän aikana.  

Tilaisuuksiin toivotaan runsasta osanottoa uudistuksen sujuvaksi läpiviemiseksi paikalliset olosuhteet huomioon ottavalla tavalla. Toivomme kattavaa osanottoa maakunnista, ELY-keskuksista,  maataloushallinnon kuntayhteenliittymistä sekä kaikista sidosryhmätahoista.

ILMOITTAUDU TÄSTÄ!  

 

RovaniemI 3.2.2017 (ELY-alueet: Pohjois-Pohjanmaa, Kainuu, Lappi) Ilmoittautuminen viimeistään 27.1.2017 mennessä

 

Lisätietoja:

https://www.maaseutu.fi/fi/koulutukset-ja-tapahtumat/Sivut/maakuntauudistuksen-roadshow______hotel-santa-claus_-korkalonkatu-29-rovaniemi.aspx