Palaa listaukseen

Terveyskeskusvalmennusohjelma käynnistyy Lapissa

Lapin maakunta- ja sote-uudistuksen valmistelu aloittaa kumppaneidensa kanssa terveyskeskusten liiketoimintavalmennuksen Sitran Terveyskeskusliigassa. Tarkoituksena on valmentaa julkista palveluntuotantoa erityisesti asiakasliiketoiminnan kehittämisessä ja antaa valmiuksia menestyä nykyisessä ja tulevassa kilpailutilanteessa, jossa asiakkaan palvelukokemus on entistä merkittävämpi menestystekijä.

Valmennuksessa matkalla uuteen maailmaan

Terveyskeskusten liiketoimintavalmennus on tiivis kokonaisuus. Syyskuusta 2018 helmikuuhun 2019 kestävä ohjelmakokonaisuus sisältää lähitapaamisia, arjen kehittämistä, välitehtäviä ja klinikkatapaamisia. 

”Valmennusohjelman sisällöissä nostetaan päärooliin asiakkaat sparraajina, ja he osallistuvat myös valmennuspäivien tapaamisiin, yhtälailla kun ovat arjessa mukana valmennuksen aikana. Osallistavat tapaamiset valmentavat terveyskeskusten johtoa ja asiantuntijoita muutoksen johtamiseen, mitatun tiedon hyödyntämiseen käytännön toiminnan arvioimisessa ja kehittämisessä, brändin ja imagon rakentamiseen myös valtakunnallisella tasolla”, kertoo Lapin maakunta- ja sote-uudistuksen valmistelija Outi Kääriäinen.

Sitran ja Lapin maakunta- ja sote-uudistuksen valmistelun lisäksi hankkeessa kumppaneina ovat Lapin sairaanhoitopiiri, Oulun yliopisto, Rovaniemen kaupunki, Arctic Factory ja Pohjois-Suomen sosiaalialan osaamiskeskus Poske. Lapin terveyskeskuksista mukana ensimmäisellä kierroksella ovat Kolari, Muonio, Enontekiö, Salla, Savukoski-Pelkosenniemi, Kemijärvi, Sodankylä ja Rovaniemi.

 

Lisätietoja:

Terveyskeskusliigan ensimmäiset osallistujat valittu – haku kuitenkin jatkuu!

Outi Kääriäinen, p. 040 480  6769, outi.kaariainen(at)lapinmaakunta.fi