Palaa listaukseen

Soteuttamo - Yksityiset ja julkiset sote-palvelut Lapissa vuonna 2021  

Tervetuloa keskustelemaan Lapin sote-palveluiden tulevaisuuden mallista Soteuttamo-tilaisuuteen 25. maaliskuuta! Miten yksityisten yritysten ja kolmannen sektorin palveluita hyödynnetään tulevaisuudessa? Mikä on julkisen toimijan rooli palvelutuotannossa? Miten monituottajamalli toimisi parhaiten Lapissa? Miten valinnanvapaus palveluissa etenee? 

Lapin toinen Soteuttamo-tilaisuus järjestetään maanantaina 25. maaliskuuta 2019 klo 13-17 samanaikaisesti Rovaniemellä, Torniossa, Kemijärvellä, Sodankylässä ja Kittilässä. Seutukuntaiset tilaisuudet ovat yhteydessä toisiinsa, mutta työstävät myös omia aluekohtaisia teemoja. Mukaan toivotaan niin yksityisiä, julkisia kuin kolmannen sektorin palveluntuottajia tai sote-palveluntuotannosta kiinnostuneita mahdollisia tulevia yrittäjiä. 
 

Ilmoittaudu Lapin Soteuttamo-tilaisuuteen tästä linkistä.  

Tilaisuuden ennakkomateriaalit lähetämme ilmoittautuneille ja ne linkitetään  www.lapinmaakunta.fi –verkkosivulle viimeistään viikkoa ennen tilaisuutta eli maanantaina 18.3.  

  

Mikä Soteuttamo? 

Soteuttamo on sosiaali- ja terveyspalveluiden uudistamisen ja kehittämisen työkalupakki. Se tuo tulevaisuuden tekijät niin sote-alalta kuin muiltakin aloilta yhteen edistämään ekosysteemiajattelua ja luomaan uudenlaisia kumppanuuksia. Yhdessä valmistaudumme tulevaan soteen asiakas- ja kilpailukykynäkökulmasta. Soteuttamot ovat matalankynnyksen tilaisuuksia, jotka on tarkoitettu julkisen, yksityisen ja kolmannen sektorin toimijoille. 

 

Lapin Soteuttamo -tapaamiset järjestää yhteistyössä Lapin Leader-ryhmät, Lapin Yrittäjät, Lapin TE-toimisto, Lapin ELY-keskus, Lapin maakuntavalmistelu ja Sitra.

 

Lue artikkeli Lapin ensimmäisestä Soteuttamosta Lapin maakuntavalmistelun verkkosivuilta.

  

Lisätietoja
  
Miia Palo 
Sote-muutoskooordinaattori 
Lapin maakuntavalmistelu 
miia.palo(at)lapinmaakunta.fi 
p. 040 653 2728 
 

Susanna-Sofia Keskinarkaus 
Hankinta-asiamies 
Lapin Yrittäjät 
susanna-sofia.keskinarkaus(at)yrittajat.fi 
p. 044 509 0277 
 

Lisätietoja saat myös paikallisesta Leader-ryhmästä.