Palaa listaukseen

Palvelujen toimivuus ja arjen sujuminen maakuntauudistuksesta huolimatta - työpaja 30.3.2017 Rovaniemellä

Miten tarvittava tieto saadaan liikkumaan, jotta palvelujen toimivuus ja arjen sujuvuus taataan myös 1.1.2019 jälkeen? Lapin maakuntauudistuksen esivalmistelu järjestää uudistuksessa mukana oleville organisaatioille ja valmistelussa mukana oleville ryhmille ja asiantuntijoille työpajan torstaina 30.3.2017 klo 8.30 – 15.00 Rovaniemen kaupungin talolla osoitteessa Hallituskatu 7.

Työpajan tavoitteena on:

  • antaa tietoa valtakunnallisen ICT-palvelukeskuksen perustamisesta, tehtävistä sekä palvelulupauksesta maakunnille
  • informoida alueellisen ICT-työryhmän roolista ja tehtävistä osana valmistelua
  • kartoittaa eri tehtäviin ja palveluihin liittyviä tietoteknisiä tarpeita palvelujen saatavuuden ja hallinnon toimivuuden turvaamiseksi 1.1.2019 jälkeen
  • käydä keskustelua ICT-palvelujen järjestämisestä tulevaisuudessa sekä digitalisaation mahdollisuuksista ja haasteista palvelujen järjestämisessä

Aamupäivän osuudessa mukana on  valtakunnallisen ICT-palvelukeskuksen selvityshenkilö Heikki Heikkilä. Työpaja rakentuu niin, että aamupäivä on varattu asiantuntijaluennoille ja yhteiselle keskustelulle.Iltapäivällä syvennymme varsinaiseen työpajatyöskentelyyn. Työpajoissa pohditaan käytännön kysymyksiä sekä kootaan tarpeita ICT-ryhmän työsuunnitelman pohjaksi maakunnan vastuulle siirtyvien palvelujen näkökulmasta. Työpajoissa voimme nostaa yhteiseen tietoisuuteen mahdollisuudet ja mahdolliset riskit, joita eri järjestelmien käytettävyyteen voi liittyä muutostilanteessa.

Työpajan virallinen kutsu ja ohjelma toimitetaan ilmoittautuneille viikolla 11. Aamupäivän tilaisuuteen on mahdollista osallistua myös etänä.

Ilmoittautumiset pyydetään 10.3.2017 mennessä: klikkaa tästä ilmoittautumiseen.

Tervetuloa yhteisen tärkeä asian äärelle!

 

Lapin maakunta- ja soteuudistuksen esivalmistelun ICT-työryhmän puolesta,

Harri Ihalainen,  työryhmän puheenjohtaja                                                     

Marja Perälä, työryhmän sihteeri