Palaa listaukseen

Osallisuuskoulutusta tarjolla!

Lapin maakuntauudistuksen valmistelu on mukana valtakunnallisessa osallisuushankkeessa. Hankkeen kautta meillä on mahdollisuus saada osallisuuden huippukouluttajia luoksemme Lappiin keväällä ja syksyllä 2018. Tule mukaan koulutuksen ensimmäiseen osaan maanantaina 23. huhtikuuta klo 8.30 – 15.00 Rovaniemelle!

Keväällä on vuorossa osallisuuspäivä avoimuudesta, viestinnästä ja käyttäjälähtöisyydestä. Päivän aikana tutustutaan myös osallisuuspeliin, joka on otettu käyttöön useissa kaupungeissa suunnittelun työkaluksi. Peli auttaa ottamaan niin henkilöstön kuin maakunnan asukkaat paremmin huomioon heitä koskevissa asioissa kaikilla tasoilla tulevaisuuden kunnassa ja maakunnassa. Pelkkä suunnittelu ei kuitenkaan riitä – muutoksen perustuvat tekoihin. Yhdessä tehty suunnitelma auttaa kaikkia osapuolia sitoutumaan asioiden edistämiseksi. 

Koulutuspäivän sisällöstä vastaavat Kuntaliiton erityisasiantuntija Jari Seppälä yhdessä tutkimus- ja kehitysjohtaja Jenni Airaksisen ja Tampereen yliopiston tutkijatohtori Sanna Tuurnaksen kanssa. Lisäksi mukana tietenkin Lapin maakuntavalmistelun oma osallisuuskoordinaattori Jukka Hakola ja viestinnän suunnittelija Jenni Lintula.

Kutsumme teidät mukaan osallistumaan maanantaina 23.4.2018 klo 8.30 – 15.00 Rovaniemelle (koulutuspaikka ilmoitetaan myöhemmin). Mukaan pääsee ilmoittautumisjärjestyksessä ensimmäiset 40 henkilöä. Varasijoilta pääsee mukaan, jos tulee peruuntumisia. Peruuntumiset toivotaan to 19.4. mennessä.

Ilmoittaudu tämän linkin kautta mahdollisimman pian, mutta kuitenkin 16.4.2018 mennessä.

 

Lisätietoa Lapin koulutuksesta antavat oikein mielellään:
Jukka Hakola (18.4. alkaen), jukka.hakola(at)lapinmaakunta.fi, p. 040 672 6621
Jenni Lintula (18.4. saakka), jenni.lintula(at)lapinmaakunta.fi, p. 040 661 5611

 

Liitteenä päivän ohjelma.