Palaa listaukseen

Millainen on yksityisten ja julkisten sote-palveluiden tulevaisuus Lapissa?  

Maakunta- ja sote-uudistuksen valmistelun päättymisestä huolimatta sote-uudistuksen tarve ei ole kadonnut. Miten yksityisten yritysten ja kolmannen sektorin palveluita voidaan hyödyntää tulevaisuudessa? Tervetuloa keskustelemaan Lapin sote-palveluiden tulevaisuuden mallista Soteuttamo-tilaisuuteen 25. maaliskuuta iltapäivällä! 

Lapin toinen Soteuttamo-tilaisuus järjestetään maanantaina 25. maaliskuuta 2019 klo 13-17 samanaikaisesti Rovaniemellä, Torniossa, Kemijärvellä, Sodankylässä ja Kittilässä:

  • Kemijärvi, Kemijärven kulttuurikeskus. Osoite: Hietaniemenkatu 5 
  • Sodankylä: Leader Pohjoisimman Lapin toimisto, Jäämerentie 19.
  • Rovaniemi: Lapin maakuntavalmistelun tilat, 3. krs., Varastotien ja Vierustien risteys (keltainen talo, sisäänkäynti nelostien puolelta lounasravintola Rakan ulko-ovesta)
  • Tornio: Ammattiopisto Lappian päärakennuksen valtuustosali, Urheilukatu 6 
  • Tunturi-Lappi: Kittilän kunnavirasto, valtuustosali, Valtatie 15

Seutukuntaiset tilaisuudet ovat yhteydessä toisiinsa, mutta työstävät myös omia aluekohtaisia teemoja. Mukaan toivotaan niin yksityisiä, julkisia kuin kolmannen sektorin palveluntuottajia tai sote-palveluntuotannosta kiinnostuneita mahdollisia tulevia yrittäjiä. 

“Vuoropuhelua palveluntuottajien ja palvelun järjestäjien kesken on tarve lisätä joka tapauksessa. Lapissa ollaan jo monituottajamallissa tälläkin hetkellä ja on tarve miettiä, miten monituottajamallissa ratkaistaan esimerkiksi tietojärjestelmiin ja sähköisiin palveluihin liittyvät kysymykset”, kertoo Lapin sote-muutoskoordinaattori Miia Palo.

Ilmoittaudu Lapin Soteuttamo-tilaisuuteen tästä linkistä.   

Tilaisuuden ennakkomateriaalit lähetämme ilmoittautuneille ja ne linkitetään  https://lapinmaakunta.fi/www.lapinmaakunta.fi –verkkosivulle viimeistään viikkoa ennen tilaisuutta eli maanantaina 18.3.  

 

Mikä Soteuttamo? 

Soteuttamo on sosiaali- ja terveyspalveluiden uudistamisen ja kehittämisen työkalupakki. Se tuo tulevaisuuden tekijät niin sote-alalta kuin muiltakin aloilta yhteen edistämään ekosysteemiajattelua ja luomaan uudenlaisia kumppanuuksia. Yhdessä valmistaudumme tulevaisuuteen asiakas- ja kilpailukykynäkökulmasta. Soteuttamot ovat matalankynnyksen tilaisuuksia, jotka on tarkoitettu julkisen, yksityisen ja kolmannen sektorin toimijoille. 

Lapin Soteuttamo -tapaamiset järjestää yhteistyössä Lapin Leader-ryhmät, Lapin Yrittäjät, Lapin TE-toimisto, Lapin ELY-keskus, Lapin maakuntavalmistelu ja Sitra.

 

Lue tästä linkistä artikkeli Lapin ensimmäisestä, syksyllä 2018 järjestetystä Soteuttamosta.

 

Lisätietoja: 

 

Miia Palo 

Sote-muutoskooordinaattori 
Lapin maakuntavalmistelu 
miia.palo(at)lapinmaakunta.fi 
p. 040 653 2728

 

Susanna-Sofia Keskinarkaus 
Hankinta-asiamies 
Lapin Yrittäjät 
susanna-sofia.keskinarkaus(at)yrittajat.fi 
p. 044 509 0277

Lisätietoja saat myös paikallisesta Leader-ryhmästä.