Palaa listaukseen

Maakuntauudistukseen ja maaseudun kehittämiseen liittyvä seminaari Levillä 14.12.2016

Lapin ELY-keskus kumppaninaan Lapin liitto järjestää maakuntauudistukseen liittyvän kutsuvierasseminaarin ja keskustelutilaisuuden 14.12.2016 Kittilän Levillä. Päivän teemana on maakuntauudistus ja maaseutualueisiin ja elinkeinoihin liittyvät kehittämistehtävät Lapissa osana tätä uudistusta. Tilaisuuteen kutsutaan uuteen maakuntaan siirtyvien tehtävien edustajia ja tekijöitä sekä osin asiakaskuntaakin.

Päivän aikana käydään yhdessä läpi mistä maakuntauudistuksessa on kysymys, miten maaseudun kehittämiseen liittyvät tehtävät ovat osana tätä uudistusta ja miten Lapin maakunnan valmistelutyö on ajateltu toteutettavan. Tilaisuudessa käydään keskustelua Lapin maaseutualueiden kehittämisestä ja valmistelun etenemisestä eri tehtäväalueisiin nimettyjen verkostovastaavien tai muiden edustajien alustusten pohjalta. Tavoitteena on myös lisätä yhteistä tietoisuutta uudistukseen liittyvistä asioista.

 

Päivät pidetään Levitunturin laella sijaitsevassa Hotel Levi Panoramassa /Levi Summitissa (os. Tunturitie 205, Levi).

 

Liitteenä tilaisuuden ohjelma. Ilmoittaudu päiville 2.12.2016 mennessä tämän linkin kautta: https://www.webropolsurveys.com/S/0DD9488977F172B8.par

 

Lounasaikaan on mahdollisuus ruokailla paikan päällä Hotel Levi Panoramassa. Lounas on omakustanteinen. Lounashintaan (16 €/hlö) sisältyy runsas alkusalaatti, kala/liha- tai kasvispääruoka sekä jälkiruoka. Hotelli pyytää lounaalle sitovia ilmoittautumisia.

 

 

Tervetuloa!

 

Lisätietoja:

Hannu Linjakumpu

yksikön päällikkö, maaseutu ja energia