Palaa listaukseen

Lapin sote- ja maakuntauudistuksen muutosjohtajaksi Marja Perälä

Lapin sote- ja maakuntauudistuksen väliaikainen valmistelutoimielin valitsi tänään kokouksessa Lapin muutosjohtajaksi Marja Perälän Rovaniemeltä. Muutosjohtaja on sote- ja maakuntauudistuksen valmistelun moottorina Lapissa, hän toimii maakunnan väliaikaisen valmistelutoimielimen esittelijänä sekä väliaikaishallinnon palveluksessa olevan valmistelutiimin esimiehenä. Perälä aloittaa tehtävässään mahdollisimman pian. Muutosjohtajan tehtävä on määräaikainen vuoden loppuun, johtuen valtionavustuksesta, jota on myönnetty tällä hetkellä vain vuoden loppuun.

”Meillä oli hyvä hakijajoukko, josta valitsimme parhaan muutosjohtajaksi. Olen iloinen, että koko valmistelutoimielin seisoo valinnan takana. Uudistus tehdään yhdessä”, sanoi valmistelutoimielimen puheenjohtaja Mika Riipi.

Muutosjohtajan valinnan jälkeen edetään kesällä alkaneissa Lapin sote- ja maakuntauudistuksen valmistelijoiden valinnoissa. Muutosjohtajan esityksestä valmistelijat valitaan väliaikaisessa valmistelutoimielimessä todennäköisesti syys-lokakuussa 2017. Tästä tiedotetaan henkilöstölle ja hakijoille prosessin edetessä.

Valmistelutoimielin päätti kokouksessa myös seuraavien kokousten päivämäärät: 19. syyskuuta, 24. lokakuuta, 7. marraskuuta, 21. marraskuuta ja 19. joulukuuta klo 10. Lapin sote- ja maakuntauudistuksen väliaikaisen valmistelutoimielimen kokousasiakirjat löydät täältä.

 

Lisätietoja:

Lapin sote- ja maakuntauudistuksen väliaikaisen valmistelutoimielimen puheenjohtaja
Mika Riipi, mika.riipi(at)lapinliitto.fi, p. 044 767 4200

Lapin sote- ja maakuntauudistuksen väliaikaisen valmistelutoimielimen ensimmäinen varapuheenjohtaja Pertti Hemminki, pertti.hemminki(at)rovaniemi.fi, p. 040 718 1085

Lapin sote- ja maakuntauudistuksen väliaikaisen valmistelutoimielimen toinen varapuheenjohtaja
Jaakko Ylinampa, jaakko.ylinampa(at)ely-keskus.fi, p. 040 848 0077

 

Lue lisää maakuntauudistuksesta Lapissa: www.lapinmaakunta.fi ja osallistu keskustelun www.facebook.com/Lapinmaakunta