Palaa listaukseen

KUTSU: Kickoff - Yhdyspinnat maakuntauudistuksessa pe 10.2. klo 10-15

Perjantaina 10. helmikuuta Rovaniemellä tarkastellaan tulevan Lapin maakunnan yhdyspintoja sekä talous- ja henkilöstöhallinnon valtakunnallista palvelukeskusta. Aamupäivän osuuden kohderyhmänä on kaikkien sote- ja maakuntauudistuksen organisaatioiden edustajat, iltapäivällä erityisesti sote- ja maakuntauudistuksen organisaatioiden talous- ja henkilöstöasioista vastaavat.

Aamupäivän tavoitteena on käynnistää yhdyspintatyö sote- ja maakuntauudistuksessa: millaisia yhteistyön tarpeita tulevaisuuden kunnilla ja maakunnalla on esimerkiksi hyvinvoinnin ja terveyden edistämisessä, työllisyyden hoidossa sekä tukipalveluissa. Yhteisen keskustelun pohjalta valmistuu esitys yhdyspintaselvityksestä maakuntauudistuksen esivalmistelun ohjausryhmälle.

Iltapäivällä käsitellään yhtä tunnistettua yhdyspintaa: tukipalveluja ja tarkemmin talous- ja henkilöstöhallintoa. Valtakunnallisesta talous- ja henkilöstöhallinnon palvelukeskuksen roolista ja tehtävistä osana kokonaisuutta tulee kertomaan selvitysmies Mikko Salmenoja.

Tilaisuus on etenkin iltapäivän teeman osalta maakuntauudistuksen organisaatioiden edustajien ja ohjausryhmän lisäksi tarkoitettu erityisesti maakuntauudistuksessa mukana olevien organisaatioiden talous- ja henkilöstöasioista vastaaville sekä muille kiinnostuneille.

Lue tarkemmin rajapinnoista Lapin maakuntauudistuksen esivalmistelussa.

Ilmoittautuminen to 9.2. klo 10 mennessä.

Kickoff -tilaisuuden ohjelma