Palaa listaukseen

Henkilöstön siirtoja valmistelevan työryhmän vuoden viimeinen kokous oli täynnä mielenkiintoista asiaa

Lapin maakunta- ja sotevalmistelun henkilöstön siirtoa ja palkkahallintoa valmisteleva työryhmä tutustui vuoden viimeisessä kokouksessaan tulevan maakunnan konsernirakennemalleihin

 

Lisäksi kokouksessa käytiin läpi henkilöstöviestintäkyselyn tulokset ja henkilöstöviestintäsuunnitelma vuodelle 2019 sekä turvallisuuspäällikkö Lasse Kylénin luotsaaman työsuojelutyöryhmän kuulumiset. Työsuojelutyöryhmä toteutti ajalla 24.10. – 9.11.2018 työsuojelun nykytilan kartoituksen. Lasse esitteli kokouksessa kartoituksen tulokset ja työryhmän jatkosuunnitelmat tulevalle vuodelle.

Maakuntavalmistelun ajankohtaisesta tilanteesta käytiin läpi väliaikaisen valmistelutoimielimen kokoukset. Marraskuun kokouksessa käsiteltiin mm. maakunnan talouden riskitarkastelua ja muutoskustannuksia, tilannekeskuksen valmistelua sekä maakunnan yhteisen asiakas- ja potilastietojärjestelmän hankintaa. Joulukuun kokouksen esityslistalla oli mm. ICT-palvelutuotannon järjestäminen, valmistelurahoituksen hakeminen ja henkilöstösuunnitelma vuodelle 2019 sekä konsernirakenteen jatkovalmistelu.

Seuraavan kerran Lapin maakunta- ja sotevalmistelun henkilöstön siirtoa ja palkkahallintoa valmisteleva työryhmä kokoontuu tammikuun 7. päivä.