Palaa listaukseen

Hakuaikaa jatkettu: sote-suunnittelija vammaisten palveluihin ja lääkinnällisen kuntoutuksen palveluihin – hae 16.3. mennessä!

Lapin maakunta- ja sote-uudistuksen valmistelu jatkaa suunnittelijan hakuaikaa vammaisten palveluihin ja lääkinnällisen kuntoutuksen palveluihin.

Suunnittelutehtävät painottuvat vammaisten palveluihin ja lääkinnälliseen kuntoutukseen mutta työnkuvaan sisältyy myös valmistelun yhteisiä tehtäviä. Suunnittelutehtävät voidaan myös jakaa niin, että suunnittelijan on mahdollista tehdä 50 % suunnittelutehtäviä joka kohdentuu joko vammaisten palveluihin tai lääkinnällisen kuntoutuksen palveluihin sisältäen valmistelun yleisiä tehtäviä tai niin että suunnittelutehtävä on 100 % tehtävä, joka sisältää sekä vammaisten palvelut että lääkinnällisen kuntoutuksen palvelut.

Suunnittelijan tehtäviä ovat erilaiset sote-valmistelun tehtävät osana muuta valmistelutiimiä. Keskeisiä tehtäviä ovat valmistelun suunnittelu, tiedon kokoaminen, työryhmätyöskentelyn koordinointi , valmisteluasiakirjojen työstäminen sekä vuoropuhelu sidosryhmien kanssa. Kevään 2018 aikana työskentelyn kohteena on erityisesti maakunnan palvelustrategian valmistelu ja sote-valmistelun jatkon kokonaissuunnitelman muodostaminen. Suunnittelutehtävät painottuvat sisältöalueittain mutta työnkuvaan sisältyy myös valmistelun yhteisiä tehtäviä.

Hakuaika päättyy 16.3.18 klo 15 saakka. Lue lisää. 

Lisätietoja:

Lapin maakunta- ja sote-uudistuksen sote-muutoskoordinaattori Miia Palo,

p. 040 653 2728, miia.palo(at)lapinmaakunta.fi

Lapin maakunta- ja sote-uudistuksen sote-valmistelija Mirja Kangas

P. 040 660 9720, mirja.kangas(at)lapinmaakunta.fi