Palaa listaukseen

Hakua jatkettu: Lapin maakuntauudistuksen valmistelu hakee sisällöntuottajaa saamen- ja suomenkielisille viestintämateriaaleille

Lapin maakunta- ja sote-uudistuksen valmistelu on rekrytoimassa uusia valmistelijoita muun muassa viestintään ja sote-valmisteluun.

”Maakuntauudistus on suurin Suomessa koskaan tehty julkisen hallinnon uudistus ja se vaatii paljon myös viestinnältä. Nyt etsimme sujuvakynäistä viestinnän moniosaajaa, joka osaisi löytää ja tiivistää maakuntavalmisteluun liittyviä aiheita kaikille lappilaisille”, kertoo viestinnän suunnittelija Jenni Lintula Lapin maakuntavalmistelusta.

Viestintämateriaalia tarvitaan sosiaalisen median kanavien lisäksi muun muassa verkkosivuille, uutiskirjeisiin ja tuleviin painotuotteisiin. Työtä tehdään yhdessä viestinnän suunnittelijoiden ja viestintätyöryhmän sekä muiden valmistelijoiden kanssa.

”Koemme tärkeäksi, että saamenkielistä materiaalia ei tuoteta vain kääntämällä vaan myös suoraan saamenkieliselle väestöllemme tehtynä”, perustelee muutosjohtaja Marja Perälä rekrytointia.

Vastikään valmistelussa aloitti Sarita Kämäräinen Saamelaiskäräjiltä. Sarita vastaa saamenkielisten palvelujen suunnittelusta ja antaa asiantuntijapanoksen saamen kulttuurin huomioimiseksi palvelujen järjestämisessä ja valmistelussa.

Avoinna oleva sisällöntuottajan tehtävä pyritään täyttämään mahdollisimman pian. Johtuen valtakunnallisesta valmistelun rahoituksesta, työsopimus pystytään kirjoittamaan aluksi vain toukokuun loppuun. Tehtävän on kuitenkin tarkoitus saada jatkoa kunhan rahoitus varmistuu kevään aikana.

Hakuaika päättyy 23. helmikuuta klo 15.00. Lue sisällöntuottajan koko rekrytointi-ilmoitus täältä.

Lapin maakuntavalmistelun avoinna olevien sote-valmistelijoiden paikat löydät täältä.

 

Lisätietoja:

Lapin maakunta- ja sote-uudistuksen viestinnän suunnittelija Jenni Lintula, p. 040 661 5611, jenni.lintula(at)lapinmaakunta.fi

Maakunta- ja sote-uudistuksen muutosjohtaja Marja Perälä, p. 040 768 8752, sähköposti: marja.perala(at)lapinmaakunta.fi