Palaa listaukseen

Ennakkotieto maakunta- ja sote-valmistelun viestinvaihtoseminaarista 20.5.2019 Rovaniemellä

Kiitokset kaikille teille, jotka olette osallistuneet eri tavoin Lapin maakunta- ja sote-uudistuksen valmisteluun. Valmistelussa oli mukana satoja ihmisiä uudistuksessa mukana olevista organisaatioista, sidosryhmistä ja asukkaista. 

Uudistuksen valmistelun toimeenpanon päättyi Suomen hallituksen eroon 8.3.2019. Tästä johtuen myös Lapissa maakunta- ja sote-uudistuksen valmisteluprojekti lopetetaan vaiheittain kesäkuun loppuun mennessä. Suurin osa valmistelijoista on palannut kotiorganisaatioihinsa huhtikuun alusta. Raportointi, arkistointi ja muut projektin päättämiseen liittyvät tehtävät jatkuvat vielä muutaman kuukauden.

Vaikka yhteinen työ uudistuksen valmistelun toimeenpanossa on päättynyt, palvelujen kehittäminen jatkuu organisaatioissa. Tähän liittyen kutsumme valmistelun poliittisen- ja virkamiesjohdon, valmistelijat, uudistuksessa mukana olleiden organisaatioiden johdon ja esimiehet, valmistelu- ja asiantuntija työryhmien jäsenet sekä lappilaisista asukkaista koostuvat vaikuttamistoimielimien jäsenet Rovaniemelle viestinvaihtoseminaariin maanantaina 20.5.2019 klo 12.30 – 15.30  Rovaniemen kaupungin valtuustosaliin.

Seminaarin tavoitteena on luoda katse kohti tulevaisuuteen hyödyntäen maakuntamatkan aikana syntyneet tuotokset ja kokemukset organisaatioiden kehittämistoiminnan tueksi sekä luoda edellytyksiä syntyneiden monialaisten verkostojen jatkuvuudelle.

Ennen seminaaria, maanantaiaamupäivän aikana valmisteluun osallistuneet työryhmät voivat halutessaan  organisoida työryhmälleen kokouksen Varastotielle maakuntavalmistelun tiloihin tai  vaihtoehtoiesti uudistukseen osallistuneiden organisaatioihin tiloihin. Autamme tarvittaessa tilavarauksissa. Lisätietoa tilavarauksista ja kutsuista saa assistentiltamme Milla Mantereelta: milla.mantere(at)lapinliitto.fi

 

Tarkempi ohjelma ja ilmoittautumislinkki 20.5. järjestettävään seminaariin lähetetään toukokuun alussa.

 

Suurkiitos kaikille Lapin maakunta- ja sote-uudistuksen valmistelussa mukana olleille ja nähdään toukokuun seminaarissa Rovaniemellä!

 

Yhteistyöterveisin,

Lapin maakunta- ja sote-uudistuksen
väliaikaisen valmistelutoimielimen puheenjohtaja
Mika Riipi                                                                                                

Muutosjohtaja
Marja Perälä